Hoppa över till primär navigering Hoppa över till innehåll Hoppa över till sidfot

Resevillkor

Aurora Borealis Adventures

Bokning och avbokningsregler!

Bokning.

De flesta turer kan bokas online, men ett par turer sker på förfrågan. Vid bokningstillfället betalar ni 100% av priset på turen. Vid bokningen online tas även en liten avgift ut och vid eventuell fakturering tas även en faktureringsavgift ut.

Av och ombokning

Fram till 30 dagar innan er tur så kan ni avboka eller omboka er tur med full återbetalning

Mellan 30 till 15 dagar innan er tur så kan ni avboka med 50% återbetalning. Om möjligt och i mån av plats kan vi försöka omboka er tur till ett annat datum.

Med mindre än 15 dagar till er tur så sker ingen återbetalning. I undantagsfall kan en ombokning vara möjlig i mån av plats, men ingen garanti att detta kan ske.

Alla av och ombokningar ska ske skriftligen via e-mail!

 

Det är upp till varje enskild deltagare att teckna en egen reseförsäkring och avbeställningsskydd

Kontrollera med ditt försäkringsbolag exakt vad som ingår och om det finns några undantag för t.ex Covid-19. Du ansvarar själv för att se till att du har en rese-, sjuk- och avbeställningsförsäkring. Kolla upp detta med ditt försäkringsbolag.

Snöbrist, extrem vårflod, eldsvåda eller andra omständigheter utanför Aurora Borealis kontroll som inte Aurora Borealis skäligen kunnat förvänta sig när bokningen skedde berättigar Aurora att häva avtalet utan att avge skadestånd i någon form. Inte heller kan Aurora Borealis hållas skyldiga till ev strejker.

Vi har resegaranti ställd via Visita.

Säkerhet

Varje enskild deltagare måste respektera regler och säkerhetsrutiner. Om någon deltagare bryter mot de generella reglerna och det händer en olycka har vi rätt att ta ut en avgift för att täcka kostnaderna.

Om vi ser att någon gäst ej kan köra sin släde förbehåller vi oss rätten att sätta gästen i en släde istället, t.ex vid språkförbristning mm. Man måste kunna förstå svenska eller engelska för att få köra sitt spann, för er och hundarnas säkerhet.