Hoppa över till primär navigering Hoppa över till innehåll Hoppa över till sidfot

Resevillkor

Aurora Borealis Adventures

Bokningsregler

De flesta av våra turer kan Ni boka online direkt.

Specialturer/kombinationer eller äventyr efter egna önskemål fakturerar vi. Tillkommer då en summa av 35 kr. Dock skall fakturan alltid vara betald innan ankomst. Fråga oss om just ditt äventyr när det ska betalas.

Ni kan även betala med Swish.

Bokar Ni någon längre tur via mejl/telefon långt i förväg fakturerar vi 20 % av den totala kostnaden direkt. När den är betald är bokningen giltig. Resterande faktureras och skall vara betald SENAST 30 dagar innan. Om betalning ej skett inom dessa dagar avbokas äventyret automatiskt.

Vid sjukdom och uppvisande av läkarintyg betalas pengarna tillbaka. Dock nu under pandemin är vi väldigt flexibla just för Corona. Nu under pandemin så kan vi också göra specialavgångar så om Ni kommer en familj så kör vi bara Er och sambokar inte med andra.

Vi är ett litet företag som inte tar så många gäster per dag så en avbokning är väldigt kännbart ekonomiskt för oss därför ber vi Er att vara säkra på att Ni vill komma och inte avbokar bara för att man kan eller preliminärbokar och håller platsen för någon annan som gärna vill boka. Vi ber Er tänka på att vi har hundar som ska ha mat mm varje dag så våra kostnader är stora året runt.

Varje enskild deltagare måste teckna sin egen reseförsäkring och avbeställningsskydd

Kontrollera med ditt försäkringsbolag exakt vad som ingår och om det finns några undantag för Covid-19. Du ansvarar själv för att se till att du har en rese-, sjuk- och avbeställningsförsäkring. Kolla upp detta med ditt försäkringsbolag.

Snöbrist, extrem vårflod, eldsvåda eller andra omständigheter utanför Aurora Borealis kontroll som inte Aurora Borealis skäligen kunnat förvänta sig när bokningen skedde berättigar Aurora att häva avtalet utan att avge skadestånd i någon form. Inte heller kan Aurora Borealis hållas skyldiga till ev strejker.

Varje enskild deltagare måste respektera regler och säkerhetsrutiner. Om någon deltagare bryter mot de generella reglerna och det händer en olycka har vi rätt att ta ut en avgift för att täcka kostnaderna. Vi har resegaranti ställd via Visita.

Om vi ser att någon gäst ej kan köra sin släde förbehåller vi oss rätten att sätta gästen i en släde istället. Tex vid språkförbristning mm. Man måste kunna svenska eller flytande engelska för att kunna köra sitt spann.

Har Ni frågor så mejla oss gärna och fråga på [email protected]

 

Skip to toolbar